Terroristen bleken activisten en kunstenaars!

Terroristen bleken activisten en kunstenaars!

Op de Internationale VN Dag van de Democratie zaterdag 15 september jongstleden, heeft www.vanvreemdesmettenvrij.nl plaatsgevonden. Helaas was de politie van Apeldoorn getipt door een inwoner van Apeldoorn. Men dacht dat er een terroristische actie plaats zou vinden bij het meest totalitaire gebouw in de Nederlanden: Radio Kootwijk. De terroristen bleken echter de activisten en kunstenaars Elliot en Jenny onder leiding van Anna Duszczyk. Helaas is het afgelast door vier politiewagens, een motor en een helikopter van de terroristeneenheid.
De terroristen bleken activisten en kunstenaars die een directe actie wilden voeren tegen racisme en uitsluiting op de Internationale VN Dag van de Democratie die plaatsvindt ieder jaar op 15 September. Ze hadden het kunstwerk, De Bruinhemden bij zich. Gigantische portretten van Thierry Baudet en Geert Wilders van 3 bij 4 meter geschilderd door Anna Duszczyk.
Van Vreemde Smetten Vrij is georganiseerd als reactie op de Mohammedwedstrijd, die vorige week plaats zou vinden in Den Haag. Haha wat een parodie! www.vanvreemdesmettenvrij.nl is geboren!
U bent getuige van mijn dystopische toekomstvisie van de politieke revolutie die plaats heeft gevonden in Nederland. De Monarchie is gevallen en De Democratische Republiek der Nederlanden geboren. Dankzij onze democratisch gekozen heersers: Onze Grote Vaderlandse Leider Geert Wilders en zijn trouwste volger en mede hoeder van de Nederlandse identiteit en cultuur Professor Thierry Baudet is Nederland weer Van Vreemde Smetten Vrij!
Wien Neerlands Bloed in Aderen Vloeit, Van Vreemde Smetten Vrij!
De etnische homogeniteit van De Democratische Republiek der Nederlanden is in ere hersteld. De Judeo-Christelijke samenleving heeft gezegevierd. Alles wat niet Nederlands was is geassimileerd, en alles wat niet Nederlands wilde zijn buitengesloten. Dankzij onze democratisch gekozen heersers: Onze Grote Vaderlandse Leider Geert Wilders en zijn trouwste volger en mede hoeder van de Nederlandse identiteit en cultuur Professor Thierry Baudet is Nederland weer Van Vreemde Smetten Vrij!
Wien Neerlands Bloed in Aderen Vloeit, Van Vreemde Smetten Vrij!
www.annaduszczyk.com
www.savepeace.nl
www.vanvreemdesmettenvrij.nl
www.aniusia.com